Ролетни врати

 1. Топлоизолирани Ролетни врати Предлагат се два вида ламели:
  • circle_2Ролетни ламели от алуминиев ламел с пенополиуретенов пълнеж покрит с прахово полимерно покритие.

   

  • termo_profil2Ролетни ламели от стоманен ламел с увеличена якост покрит с прахово полимерно покритие. За добрата изолация допринася произведеният единствено от фирмата дълбок 8 см. водач, който е окомплектован с четкодържач и четка, а също и допълнително уплътнение към пода.
 2. Неизолирани Ролетни врати Разнообразието от ламели, които Джи-Ес-Джи предлага задоволява широка гама от изисквания.Ние предлагаме:
  • perforirani_profiliОбикновен ламел който може да бъде перфориран с отвори с различна конфигурация.

   

   

  • vetrouporen_profilВетроупорен ламел който позволява проектиране и изработване на ролетни врати, работещи при по-тежка експлоатация и с по-големи размери.

   

   

  • maluk_profilМалък ламел от 65мм. подходящ е за изработване на ролетни врати с по-елегантна форма и кутия.

   

 

 1. opleten_profilОплетни охранителни ролетни врати Произведени са от арматурно желязо 8мм. Позволяващи да се запази видимостта на витрината при заключено състояние.

 

Други видове врати:
 1. Секционни врати Високо разпространени у нас и в чужбина. Сглобени от секции с дебелина 40мм. Сглобяват се изцяло от елементи произведени в Германия и Белгия. Секционните врати – елегантни и удобни те дават възможност за добра топлоизолация и вграждане на проходно-пешеходни брати или прозорци.
 2. Портални врати Плъзгащи или двукрили с възможност да бъдат изпълнени ажурни или плътни, по форма предложена от клиента, според обекта за който са предназначени.Автоматизирането на всички видове врати е удобство, което ви предлагаме на разумна цена. Дистанционно управление, светлинна сигнализация, защитни фотоклетки, захранвани от UPS при спиране на тока.Галваничната обработка, поцинковане и последващото прахово полимоерно боядисване гарантира дълга корозионна устойчивост на вашата ролетна врата!