PVC Дограма

Когато решите да правите ремонт на дома си, едно от най-важните неща е дограмата. Смяната на старата ви дограма с нова, модерна и добре съчетаваща се с интериора в днешно време е много лесно и достъпно. Особено когато става въпрос за PVC дограма, вече има профили и аксесоари, които ще задоволят всяко ваше изискване. Единственото, което е нужно да направите, е да се свържете с нас – другото е наша работа.

Поливинилхлоридът притежава сравнително нисък коефициент на топлопроводимост и успешно задържа топлината в помещението, като не изисква особена поддръжка – няма нужда от от боядисване, или специални препарати, а единствено от измиване с мека кърпа и почистващи апарати.

Наш консултант ще ви помогне да изберете най-правилната система дограма и конфигурация. При PVC дограмата може да изберете между различни видове профили – по производител и по дебелина на профила. За разлика от нас хората, PVC дограмата е по-добре да бъде с по-дебел профил. Стандартният е с 4 камери, високият клас е с 5 камери, а премиум класът е с 6 камери. Поставеният при производството TPV уплътнител позволява по-добра водо- , топло- и звукоизолация. Профилите са на Вива пласт, и на ETEM. Със своята 3, 4 и новата 5 камерна система , профилът VIVA Plast осигурява висока топло и хидроизолация дори и при най-тежките климатични условия!

След това идва ред на стъклопакета. За PVC дограмата, както и за другите видове дограма, стъклопакетът е от ОГРОМНО значение. И за това има много просто обяснение – най-голямата площ на вашата дограма е заета именно от него. Следователно, за да имате най-добра топло и шумоизолация, е нужно да имате хубав клас стъклопакет. Дори може да се каже, че изборът на хубаво стъклопакет е по-важен от избора на профил.

Разбира се стигаме и до обкова – при PVC дограмата, която произвеждаме ние, не се прави компромис. Работим с обков Siegennia, който е с немски произход, като това е изгодно и за нас – обажданията за рекламация са намалени до минимум.

Профилът VIVA Plast произвеждан от фирма “ВИАС” ЕООД е разработен, конструиран и изпитан с помощта на инженери от немския институт в Розенхайм. Изложени на драстични амплитудни атмосферни условия запазват невредими своята цялост, повърхност, блясък и цвят. Възможният цвят на дограмата варира в голям диапазон, включително с варианти наподобяващи истинско дърво с високо качество и на изгодна цена.

PVC профилите за дограма от серията 7500 са с конструктивна ширина от 70 мм, както и с 5-камери. Използваните стъклопакети могат да варират на дебелина от 24 до 32 мм.

Системите за прозорци и врати ЕТЕМ се отличават с гладки повърхности, лесна поддръжка и елегантно заоблени форми. Системите са 4, 5 камери – произведени в Гърция, отговарят на всички Европейски стандарти за топлосъхранение, икономия на енергия и енергийна ефективност.

 

ЕТЕМ Q60 – 4-камерен профил с ширина 60 мм, дебелина на стената 3мм, възможност за единично стъкло и двоен стъклопакет. Дебелина на стъклопакета – 24 мм. и 30 мм.

ЕТЕМ Q72 – е най-новата 72мм. система на ETEM. Отличава се с по-голямата ширина на профила, което води до значително подобряване на качествените показатели, характеризиращи системата. дебелина на стените – 3мм, дава възможност за стъклопакет 36 мм, което увеличава коефициента на шумо- и топлоизолация.