Гаражни врати

Ролетни гаражни врати

  • Ролетни врати с термоламел 77
  • Ролетни врати с плътен ламел 105
  • Ролетни врати с ветроупорен ламел

Джи Ес Джи е от най-големите производители на ролетни врати в България и за това може да разчитате на качество и добра цена. Ролетните врати са често използвани за гаражи заради тяхната практичност. Предлагат се в няколко разновидности и конфигурации. Клиентите могат да избират какъв вид да бъде профилът за ролетната врата, нейният цвят, кутия. Освен всичко това ролетните врати могат да бъдат задвижвани ръчно или управлявани чрез мотор с помощта на бутон или дистанционно управление. Могат да се добавят и други устройства за автоматизиране на ролетните врати. За повече информация свържете се с нашите консултанти.

Видове ролетни врати спрямо профилите

-ролетни врати с термоламел 77

Предлага се в дървесна имитация златен дъб и орех, бяло и цветове по каталог RAL. Служи за по-добра изолация, която се постига благодарение на полиуретановата пяна между двете стени на ламела. Джи Ес Джи е единствен производител на този тип ламел в България.

-ролетни врати с плътен ламел 105:

Този ламел е най-разпространен и опростен.

-ролетни врати с ветроупорен ламел:

Ветроупорният ламел се ползва за гаражни врати с големи ширини (4м и нагоре). Формата му предпазва ролетната врата от силни ветрове, които могат да я изхвърлят.

Секционни гаражни врати

Секционните врати са много подходящи за гаражи и стават все по-разпространени в България. Панелите, от които се произвеждат са двустенни, като между двете стени са запълнени с полиуретанова пяна. Дебелината им е 4см, което обуславя добрите им изолационни качества. Панелите, които ползва Джи Ес Джи са с италиански произход и са сертифицирани по европейските стандарти и изисквания. Хардуерът е с холандски произход. Джи Ес Джи е директен вносител на материалите, което позволява гъвкавост при цените. Секционните гаражни врати се предлагат в две конфигурации – стандартен и нисък контур. Стандартния контур изисква трегер 40см, докато ниския служи за врати с трегер под 40см (най-малко 16см). Секционните гаражни врати могат да бъдат изработени в бяло, цвят Златен дъб, сиво и цветовете от каталог RAL. За ваше удобство секционните гаражни врати могат да се задвижват както ръчно, така и с мотор. Могат да се добавят и други екстри. За повече информация може да се свържете с нашите консултанти.

Таванни гаражни врати

Таванните гаражни врати, предлагани от Джи Ес Джи, се произвеждат по технология, която е патент на Джи Ес Джи. Тези врати са с термоламел 77. Предимството им е, че отнемат само 12см от височината.

 

Ламел Гаражни Врати