Дървена дограма
Предлагаме нов тип системи за дървена дограма – Система IV68мм, система IV78мм, система IV90мм, система 93мм с алуминий, система 105мм с алуминий! Изолация – до 0.9W/m2K

Джи Ес Джи произвежда дървена дограма по модерна технология. Прозорците и вратите са с двоен, или троен стъклопакет, което обуславя дървената дограма да има много висока термоизолация и шумоизолация. За добрата изолация е много важно да бъде избран подходящ стъклопакет – такива са стъклопакети с К-стъкло, или високоенергийно стъкло. Този тип стъклопакети увеличават неколкократно изолацията на дървената дограма. За увеличаване на шумоизолацията на дървената дограма може да се избере стъклопакет със стъкло тип триплекс.

ДизайнМного по-приятно за сетивата и интериора на дома е, че материалът е естествен и красив. Дизайн с изчистени форми, плавни заобляния, лесни за поддръжка и почистване. Произведената от Джи Ес Джи дървена дограма е стандартно оборудвана с профили за отвеждане на водата на по-чувствителните места.

Покритие Покритието на дървената дограма може да бъде в различни цветове лак – дървесни цветове (лазурни) или покривни цветове (еднородни цветове по каталог RAL). Продуктите за обработка на дървените прозорци и врати са с най-високото качество, което се предлага – лакове на водна основа Remmers, производител номер 1 на лакове за дърво в Германия. Тази обработка на дървената дограма обуславя възможно най-дълготрайно предпазване от изсветляване на дървените прозорци. Стандартни цветове

МатериалиМатериалът, който се използва за дървената дограма, е с немски произход, произведен от най-авторитетната фирма за дървени профили – Munchinger. Профилът на дограмата се обработва в производствената база на Джи Ес Джи. Той е трислойно слепен по начин, който предпазва от изметване. Стандартният дървения материал е иглолистен, тъй като лесно се поддава на обработка. Дървената дограма може да се изработи и от други видове дървесина – меранти, дъб, евкалипт и др.

Обков и сигурностДървената дограма се оборудва с най-висок клас австрийски обков MACO. В комплекта е включено като стандарт базово ниво на сигурност. Обковът позволява надграждане до още по-високо ниво на сигурност без това да оскъпява значително.

Сравнителна таблица за характеристиките на различните профили за дървена дограма:

Системаза дограма
68мм
78мм
90мм
Стъклопакет
до 28мм
до36мм
до 48мм
Ug– стъклопакет

W/m2K

До1.1
До0.5
До0,5
Uf– frame /Rahmen/

W/m2K
1.5
1,2

Uw- fenster

W/m2K
До1.3
До0,85
0,75
Шумоизолация- Schallschutz

Сигурност

ДоRC2
ДоRC2
ДоRC2
Скритобков
Да
Да
Да
Лакове
Лазурни/ RAL
Лазурни/ RAL
Лазурни/ RAL

* За повече информация относно дървената дограма (коефицент на топлопроводимост, срокове за изработка, цени, др.) се свържете с нашите консултанти. Имаме офиси в които също може да направите запитване за нужното ви дограма решение в София, Пловдив и Варна, като сме готови да посрещнем всяка ваша нужда!